Cum cumpar?
 Cum pot sa platesc?
 Cand primesc albumele?
 Intrebari si raspunsuri

 

• Magazinul virtual cd.ro este impartit in patru genuri muzicale diferite, acestea fiind pop, rap, rock si popular. Pentru a usura navigarea, aceste genuri se regasesc in pagini separate, la fel ca intr-un magazin propriu-zis, si pot fi accesate din bara de navigare ce se afla in partea de sus a fiecarei pagini. Fiecare gen este marcat cu o culoare diferita. Puteti naviga cu usurinta de la un gen la altul apasand butonul corespunzator.

• Tot in partea de sus a ecranului se afla bara de cautare (sub bara de navigare). Se pot efectua cautari dupa interpret, album si melodie. Deasemena se pot afisa toate elbumele a genului respectiv, artistii si casele de discuri. Rezultatele cautarii vor fi afisate intr-un tabel.

• Pe pagina principala sunt afisate cele mai noi albume (ultimele 4 inregistrari in baza de date)

• Pentru mai multe informatii despre un album dati click pe imaginea (coperta) acestuia. Aveti detalii despre fiecare album, cum ar fi data aparitiei, durata albumului, melodiile prezente pe album, etc. Din motive de copyright, va putem oferi melodiile de pe album in format mp3 doar intr-o calitate modesta.

• Daca doriti sa cumparati un album apasati butonul "Adauga in cos" si veti fi redirectionat pe siteul partenerului nostru CCNow, responsabil pentru efectuarea tranzactiilor. Pe aceasta pagina puteti modifica cantitatea produsului adaugat in cos, puteti efectua plata sau puteti reveni pe cd.ro pentru a adauga alte produse. Revenit pe siteul cd.ro puteti apasa oricand butonul "Vizualizare cos" pentru a vedea sau a goli continutul cosului de cumparaturi.

• Va reamintim ca datele dumneavoastra sunt protejate cu tehnologie SSL (encriptare de 128 biti), avand certificarea VeriSign, Inc. Pentru a va asigura de autenticitatea cerificatului, dati dubluclick pe lacatul din partea de jos a browserului si asigurati-va ca este afisat textul "This certificate is OK."

 
Copyright © 2003 HIX Group SRL Brasov. Toate drepturile rezervate